Velkommen / Lidt om mig og mine billeder

Lidt om mig og mine billeder

Jeg hedder Flemming Rasmussen og er født 1956 på Vestfyn.
 
Jeg har for alvor siden 2004 udtrykt mig i primært oliemalerier,- ja jeg har ikke kunnet lade være.
Er autodidakt suppleret med aftenskoleundervisning.
 
Alt muligt inspirerer mig til at male: Et træ i haven, en sky på himlen, en historie i TV, - en smuk kvinde o.s.v.
 
Derfor forestiller mine billeder alt muligt og er meget forskellige stilmæssigt. Kritikere vil nok sige, at jeg ikke har nogen stil. Men jeg maler nu engang hvad der kommer gennem penslen eller spartlen, og kan ikke andet. Der er noget om, at det enkelte maleri er med til at bestemme, hvordan det skal se ud. Jeg har efterhånden lært ikke at "modarbejde" denne "sjæl" men i stedet værne om den og samarbejde med den. Det giver det bedste resultat.
 
Jeg kan derfor garantere unica-malerier, som ikke bliver lavet på samlebånd.
 
Der er måske også et overordnet budskab: Nemlig at passe på vores dejlige jordklode og alt på den....  Det gælder ikke mindst planter og dyr, - men naturligvis også ens medmennesker, uanset hud/hårfarve eller størrelse pengepung.
Køb ikke mine billeder fordi de skal være en investering, - jeg har lovet min kone at blive 100 år gammel... Køb kun hvad DU kan li`.
 
Mit ønske er, at mine billeder kan inspirere din fantasi og måske give stof til lidt eftertanke. Det er den sande værdi. For alt i verden håber jeg, at malerierne ikke er ligegyldige for dig som kigger. For er det tilfældet, - så har jeg ikke gjort det godt nok.
 
Flemming 
Flemming Rasmussen | 5762 vester Skerninge - Danmark | Tlf.: 29 36 05 32